Home

Kedves Vendégeink!

Az újonnan épült ( 2006 ) Homokháti Vendégház Mórahalom belterületén fekszik és egész évben várja pihenni vágyókat. 

A szállás igényesen berendezett és családias hangulatú apartmanokból áll, kellemes és csendes környezetben a gyógyfürdő közelében. Egész évben várjuk szálláshelyünkön vendégeinket és gyermekeiket. Nem csak mi, de a Szent Erzsébet Gyógyfürdő is minden nap várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. 

Számunkra a vendégek elégedettsége a fő szempont, így szálláshelyünket is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Gyermekbarát játékokkal várjuk a pihenni vágyó kisgyermekes családokat is. 

Az apartmanok 2-4 fő elhelyezésére alkalmasak. Teljesen felszerelt konyha-étkező, nappalival, hálószobával, zuhanyzóval és műholdas adás, kábel TV vételére alkalmas televízióval és terasszal rendelkeznek.

Szállásunkon nyáron a szabadidő helyiségben ping-pong asztal, darts, internet használata is lehetséges, valamint az udvaron lengőteke és tollaslabda pálya várják a sportolni vágyókat.

A gyerekek számára korszerű és gyermekbarát játszótér homokozóval, csúszdával, hintával, rugós lovacskával van felszerelve. Horgászat, lovaglás és a túrázás is megoldható igény szerint.

Ha megfizethető és minőségi nyaralást szeretne várjuk nyugalmas apartman házunkban Mórahalmon a híres Szent Erzsébet Gyógyfürdő közelében. 

Vendéglátó tevékenységünk több évre tekint vissza, ennek eredményeként rengeteg megelégedett szálláskereső találta meg számára legmegfelelőbb apartmant a Homokháti Vendégház fiatalos apartmanjai között.

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net