Dear Guests!

We have a new-built (2006) Homokháti Apartment House, what is located in almost center of Mórahalom. We are waiting our guests in pleasant and peaceful environment near to the Szent Erzsébet Thermal Bath in all year. For us the most important thing is the guests' satisfaction, so we pay attention to create the best relaxing place for you and your family also. Our apartments are fully furnished and totally equipped. For the children we have friendly and safety playground. The apartments are suitable for 2-4 persons, with fully equipped kitchen, dining room, living room, bedroom, shower and satellite broadcasts, cable TV with television and terrace.. 

Reméljük Önt is mielőbb a vendégeink közt üdvözölhetjük!
Tekintse meg folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat!

 • Gyógyfürdő

  Mártozzon meg gyógyító hatású termálvízében és kényeztesse magát szaunavilágában és gőzfürdőjében.

  Bővebben
 • Szállás

  Csendes nyugodt pihenés a korszerűen berendezett összkomfortos apartmanjainkban.

  Bővebben
 • Mórahalom

  morahalom-szallas-apartman-kiado-smestaj-morahalom

  Fedezze fel Városunk túraútvonalait , természeti szépségeit és környéke nevezetességeit

  Bővebben
 • Szolgáltatások

  Tekintse meg aktuális szolgáltatásainkat, melyek folyamatosan bővülnek!

  Bővebben
 • Látnivalók

  Környékünk rengeteg látnivalóval rendelkezik. Csodálja meg nevezetességeinket!

  Bővebben
 • Természetjárás

  morahalom-szallas-apartman-kiado-smestaj-morahalom

  A természet csodái is megtalálhatóak. Kiránduljon családjával, barátaival a térségben!

  Bővebben

Babagyűjtemény

A régiségek közül a lányok nagy kedvene a baba, melyeket most meg is tekinthetnek Mórahalomon. Bárány Tiborné, aki 40 éven át gyűjtötte a babákat, most felajánlotta, hogy ezek megtekinthetőek legyenek és eladta Mórahalom városának. 550 baba és különböző plüssökből álló figurák láthatóak. A gyűjtemény felettébb érdekes és gyönyörű babák is megtalálhatóak és közel 100 év történelmét fedezhetjük fel. Láthatunk Barbie, Götz, külföldi babákat is egyaránt.

 

Borház

A finom borokat kedvelő vendégeink számára ajánljuk ezt a lehetőséget, hiszen ez kultúrális hagyomány, hogy a nemes és hazai termesztők által termelt bort kostolhassanak. Több féle borral, borkostólással várják a vendégeket. A Borházban rendezvényeket is lehet tartani 50 fő-ig. Mórahalomhoz közel helyezkedik el, mindössze 2,5 km-re, mely távolság biciklivel történő megtételére is jó.

 

Madárkert

Gyönyörűen mesés környezetben lévő díszmadárparkban több mint 80 állatfaj található. Az aprócska pintyektől, a fácánokon, pávák, futómadarak és papagájokon át még rengeteg féle madár kap itt otthont. 1000m2-en elterülető parkba egyszerre 20-25 fő élvezheti kényelmesen a nézelődést. Természetbarát vendégeink számárá tökéletes kikapcsolódás. Nem csak a madarakat lehet megtekintekinteni, de kisállatokat is lehet simogatni és etetni. Megtalálhatóak itt még emelett a beszélő papagájok kis csoportja is. Aki több időt szeretne a természetben tölteni, annak lehetősége van más turisztikai programok lehetőségére is, mint például tanösvények felfedezésére, lovasgoat túrákra.

 

Futó-Dobó Lovasközpont:

Hazánk nagymúlttal rendelkezik a lovaglás világában.  Ennek köszönhetően egy meseszép lovarda várja a lovagolni vágyókat csendes és barátságos környezetben.

 

Nagyszéksósi Bivalygulya és Csónakázó-tó

A természetet kedvelő vendégeink számára nagyszerű látványt nyújt a Mórahalomtól nem messze lévő Bivalyfarm és a mellette elterülő Csónakázó-tó. A bivalyok megtekintése mellett, simogatásra is lehetőség van. Természetesen a tavon pedig csónakázási lehetőség is. A kerékpárút teljesen összekötött a farmmal, így jó sportolási lehetőség is, hiszen biciklivel egy jó családi programot is kialakíthatnak.Nem szükséges elemózsiát cipelni, hiszen a Széksós büfé csütörtöktől vasárnapig, valamint keddenként 10 és 18 óra között. Vendégek számára a bivalytelep, a kilátó tornyok és a Bölömbika tanösvény szabadon látogatható..

More Articles...

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net